SVETOVANJE

Svetovanje pred prihodom psa domov

V kolikor se odločate za psa, pa niste sigurni o svoji odločitvi, ne veste, za katero pasmo bi se odločili, ali bi bil za vas ustrezen pes iz zavetišča, smatrate, da se otroci ne zavedajo odgovornosti, vas zanima, na kaj je treba paziti že ob prihodu psa v nov dom, kako navaditi psa na sobno čistočo, kako preprečiti uničevanje doma, kako ga pravilno hraniti itd., potem bi vam verjetno pri vaših dvomih in vprašanjih pomagal pogovor s strokovnjakom.

Svetovanje ob prihodu psa domov

Psa že imate doma ali ga pričakujete, pa vas zanimajo vse osnove skrbi in pravilnega sobivanja s psom, kako ga navaditi na sobno čistočo, kako preprečiti uničevanje doma, pravilen odnos otroka in psa, začetek učenja osnovnih vaj, ustrezna prehrana, ustrezna skrb za dlako, kremplje itd., odpravljanje oziroma preprečevanje težav kot je skakanje po ljudeh in še bi lahko naštevali. Pravilen odnos že od samega začetka lahko prepreči razvoj številnih vedenjskih nevšečnosti.
V kolikor se boste s psom vpisali v tečaj, boste že tam prejeli vse potrebne informacije. Svetovanje je primerno, če ocenjujete, da bo do začetka tečaja preteklo preveč časa oziroma se za šolanje ne boste odločili, želeli pa bi osnovne informacije za dobre temelje vašega odnosa s psom.

Ostala svetovanja

Na razpolago smo vam tudi, v kolikor bi se radi posvetovali ob določeni življenjski spremembi, ob pojavu nove težave, ob prihodu novega družinskega člana itd.

Cena: 25 EUR / cca 1 h

KDO SMO

PASJI CENTER, OSKRBA IN ŠOLANJE PSOV, SAŠA MULEJ s.p. ,
Tomačevo 30a, 1000 Ljubljana
Davčna številka: 91791596
Matična številka: 1667939000
IBAN SI56 6100 0001 6143 378,
DELAVSKA HRANILNICA d.d. LJUBLJANA
Nismo davčni zavezanci.

KONTAKT

Telefon Saša Mulej: 
031 572 529

Telefon Maja Grundner: 
031 850 611

Email:
info@pasjicenter.si

E-VPIS