PRIPOROČILA

Priporočila naših tečajnikov
 

Jana Miklič – Društvo Tačke pomagačke, dokumentarna serija

Ker smo pomagali tudi pri šolanju nekaterih tačk pomagačk, smo sodelovali v dokumentarni seriji Jana Miklič – Društvo Tačke pomagačke.

Ogled je možen na tej POVEZAVI.

 

Jana Miklič - Društvo Tačke pomagačke, dokumentarna serija

V letu 2021 smo s psom Baltotom in psičko Mimi sodelovali pri celovečernem filmu PRASICA, SLABŠALNI IZRAZ ZA ŽENSKO v režiji Tijane Zinajić, produkcija December

PRASICA, SLABŠALNI IZRAZ ZA ŽENSKO

V letu 2021 smo s psičko Bejlo sodelovali pri celovečernem filmu VESOLJE MED NAMI v režiji Rahele Jagrič Pirc, produkcija Arsmedia

VESOLJE MED NAMI

V letu 2020 so nas bralci revije Kužek izbrali za najboljšo pasjo šolo pri nas v predhodnem letu. Iskrena hvala!!!

Revija KUŽEK 2020 za 2019

S psičko, sedaj 5-mesečno Izzy, sva obiskovali malo pasjo šolo v Grosuplju. Skupinica je bila luštna, ravno prav velika. Inštruktorica Maja se je res posvetila vsakemu kužku in lastniku in mislim, da smo se veliko naučili. Sprehodi z Izzy so zdaj veliko manj naporni, prej je bilo eno samo vlečenje in grizenje. Vsekakor se bova s psičko udeležili nadaljevalnega tečaja, ki se bo začel marca. Zelo priporočam vsem lastnikom psov.
Romana Kokalj z Izzy

Tečaj v Pasjem centru je zabaven in poučen. S psičko Brino sem prvič prišla na tečaj skeptična, da se bo kaj naučila, vendar se je z vztrajnostjo in dobrimi napotki voditeljice tečaja Saše tudi Brina naučila osnov pasjega obnašanja. S tečajem sem zelo zadovoljna in če bo le možno, bomo Brino pripeljali še v kakšen tečaj.
Mateja Pevc, Ivančna Gorica

Vsem lastnikom psov, ki se odločajo za obisk pasje šole, absolutno priporočam Pasji center. Voditeljica tečaja Saša je prijazna, prilagodljiva in predvsem nadvse potrpežljiva. Ne obvlada samo vsebine tečajev, ampak tudi problematiko psov z vedenjskimi težavami. Moja prvotno asocialna psička, ki sem jo odraslo posvojila iz zavetišča, se je med izvajanjem tečaja »mala šola« spremenila v dostopnega, lepo vzgojenega psa.
Ina Pravica s Čili, Ljubljana

Taja je bila boječa, lajajoča psička, nevajena stikov s pasjimi prijatelji. Po mali šoli in končani osnovni šoli, po nasvetih voditeljica Saše je Taja danes vesela, razigrna, včasih tudi nagajiva psička. Skupaj sva premagali strah pred srečanji s psički, po končani pasji šoli se sprehajava po mestu, v parku, pa tudi v lokal zaideva brez problemov, (tam kjer je to dovoljeno). V “šoli” je bilo sproščeno vzdušje in dobra komunikacija med udeleženci in vodjo. Priporočam.
Olga s Tajo

Pasji center in Saša sta zakon! Najin KaLui je najbolj svojeglav in otročji pes na svetu, ampak vsakic, ko ga v roke dobi Saša, se nauci(mo) nekaj novega in odidemo domov malce pametnejši in bolj pridni. Se posebej pa nama je všeč, da se Saša, kadar ni stroga s Kaluijem (kar definitivno potrebuje), z njim igra in počne neumnosti, ki so njemu tako zelo všeč. Priporočava!
Katja, Uroš in Kalui, Ljubljana

Super izkušnja, tako za lastnika kot za psa, vendar mislim da bolj za lastnika, ki se ga na ta način najbolje pouči kako pravilno psa šolati, seveda pa ni dovolj samo obisk ure 2x na teden ampak potem še nadaljnje delo doma, skratka super, z Jackom se že veseliva jesenskega nadaljevanja.
Nataša in Jack

Jaz bi rad vašo (tvojo) pasjo šolo le pohvalil. Pred leti sem bil s psom iste pasme v drugi šoli. Tokrat so bili končni rezultati (ob nerodnosti in nezadostnemu angažmaju vodnika) neprimerno boljši! Kadarkoli se pojavi zopet potreba, bom zagotovo pomislil na vašo pasjo šolo!
Bojan in Eli

Me z mojo Luno sva se imeli super, tako na zasebnih urah, kot v skupinski šoli! Za vsakega učenca je zelo pomembno, da uživa v šoli, pa naj bo to človeški ali pa pasji mladič. Ker le tako bodo znanje z veseljem sprejemali, rezultat pa bo poslušnost in ubogljivost. Naši psički se je videlo, da uživa v vsaki minuti. Prijeten pristop, dosledna in učinkovita učiteljica 🙂 in zabavni “sošolci”. Z Luno na sprehodih srečava precej psov in njihovih lastnikov, ki zelo pohvalijo našo kužico, kako je pridna za svojo mladost, pa vsakemu z veseljem povem, kdo jo je šolal.
Petra in Luna

S Sašo sva se prvič srečala pred dobrim letom in pol v zavetišču Gmajnice ob posvojitvi Belija pod posebnimi pogoji. Že prvi vtis je bil zelo pozitiven in zato sem se odločil za obisk šole v Pasjem centru pod vodstvom Saše, zaradi prevzgoje in socializacije Belija in uspešno vključevanje v urbano okolje.
Bom uporabil kar Belijeve besede:
»Ob tej priložnosti bi ​​​se rad zahvalil moji inštruktorici Saši iz Pasjega centra, res je faca in požrtvovalna. Druženje in učenje z njo mi je bilo prav v veselje in v zabavo, njena pozitivna energija, ki jo izžareva, me je motivirala… »
In kar je najpomembnejše, rezultati so zelo dobri. Danes je Beli veliko bolj toleranten do drugih psov, na koncu koncev je po veliki zaslugi Saše tudi pri svojih 9,5 letih zelo uspešno opravil izpit bbh….
Zavedam se, da je Saša dala maksimum in da je sedaj .predvsem na meni, da nadaljujem začrtano pot z novimi izkušnjami in znanjem, ki sem ga pridobil v Pasjem centru s pomočjo Saše.
SAŠA HVALA ZA VES TRUD, ZAKON SI.
Z Belijem ti želiva veliko uspehov v prihodnosti in če bo Beliju zdravje dobro služilo, se zagotovo vidimo spomladi na rekreaciji.
Bojan in Beli

Odlično izpeljan tečaj za naše štirinožne prijatelje. Moram reči, da sem bil s celotnim programom zelo zadovoljen in sem opazil, da sva se oba zelo veliko naučila, tako Tita kot jaz.
Bojan in Tita

KDO SMO

PASJI CENTER, OSKRBA IN ŠOLANJE PSOV, SAŠA MULEJ s.p. ,
Tomačevo 30a, 1000 Ljubljana
Davčna številka: 91791596
Matična številka: 1667939000
IBAN SI56 6100 0001 6143 378,
DELAVSKA HRANILNICA d.d. LJUBLJANA
Nismo davčni zavezanci.

KONTAKT

Telefon Saša Mulej: 
031 572 529

Telefon Maja Grundner: 
031 850 611

Email:
info@pasjicenter.si

E-VPIS