SPLETNA PRIJAVNICA

POMEMBNO! Bodite pozorni, prijavnica bo uspešno poslana, ko se vam ob vaši potrditvi izpiše, da je bila uspešno poslana. Nato boste v roku 48 ur prejeli še potrdilo na elektronski naslov. V nasprotnem primeru nas prosim kontaktirajte na 031 850 611 Maja, 031 572 529 Saša ali nam pišite na sasa.mulej@gmail.com.
Prijavite se le v primeru, da se boste tečaja dejansko udeležili. Prijavnico mora izpolniti polnoletna oseba. Psa v tečaju lahko vodi tudi mladoletna oseba ob pisnem soglasju zakonitega zastopnika. V tem primeru, naj bo vpisana odgovorna oseba tudi zakoniti zastopnik mladoletnega vodnika.

ELEKTRONSKA PRIJAVNICA

Izberi program (obvezno)
TEČAJ CELOVITE POSLUŠNOSTI - celovita vzgoja in šolanje psa ter odpravljanje vedenjskih težavREKREACIJAINDIVIDUALNO ŠOLANJESKUPINSKI TRENINGVODENA SOCIALIZACIJAOBNOVITVENI SPREHOD

Ime in priimek (obvezno)

Naslov in hišna številka (obvezno)

Poštna številka (obvezno)

Kraj (obvezno)

Številka mobilnega telefona (obvezno)

Druga dosegljiva telefonska številka

Elektronski naslov (obvezno)

Vodnik psa v tečaju (spodnje podatke je potrebno izpolniti, v kolikor bo v tečaju psa vodila druga oseba ali mladoletna oseba)

Ime in priimek

Naslov in hišna številka

Poštna številka

Kraj

Številka mobilnega telefona

Elektronski naslov

Podatki o psu

Ime psa (obvezno)

Ime psa v vsakdanji uporabi

Datum kotitve (obvezno)

Pasma (obvezno)

Spol (obvezno)

Ali je pes že obiskoval šolo? (obvezno)
DANE

Kdaj, kje in kateri program

Kje boste obiskovali tečaj? (obvezno)
LJUBLJANAGROSUPLJE

V kolikor se vaš pes vede agresivno do ljudi, do vodnika ali družinskih članov, do drugih psov, psic, prosimo opišite:

V kolikor obstaja čas (dan in ura), ko se nikakor ne bi mogli udeležiti tečaja, prosim natančno napišite, kdaj:

Kje ste dobili informacije, ključne za vpis v Pasji Center?
Plakati pri veterinarju oziroma v trgovini za živaliPlakati drugjeInternetPriporočila znancevLastne izkušnjeDrugo

Strinjam se s pravnimi pogoji PASJEGA CENTRA (obvezno)
Pravni pogoji: Seznanjen sem, da vsak lastnik oz. vodnik sam odgovarja za škodo, ki jo na vadišču ali drugje v sklopu šolanja psa v PASJEM CENTRU povzroči pes s katerim obiskuje šolo. S svojim podpisom potrjujem resničnost in pravilnost osebnih podatkov navedenih na prijavnici in soglašam, da društvo Pasji center obdeluje in hrani moje osebne podatke za potrebne izvajanja šolanja ter pošiljanja komercialnih sporočil. Obenem soglašam tudi, da se lahko slikovno in video gradivo narejeno v sklopu šolanja, uporabi v promocijske namene Pasjega Centra in objavi na spletu. V primeru predčasnega zaključka šolanja, se plačana vadnina ne vrača. Zavezujem se, da bom v celoti poravnal celotno vadnino, četudi se odločim predčasno zaključiti tečaj.V primeru mladoletnega vodnika psa soglašam, da zgoraj navedena mladoletna oseba z zgoraj navedenim psom obiskuje šolanje s psom v Pasjem Centru in vodi psa v tečaju in obenem prevzemam celotno odgovornost zanjo. Obenem soglašam in dovoljujem tudi, da Pasji Center hrani in obdeluje otrokove osebne podatke za namene izvajanja šolanja ter objavlja slikovno in video gradivo s tečajev na spletu.

Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov (GDPR) določa, da moramo do 25. 5. 2018 pridobiti nova soglasja za uporabo vaših osebnih podatkov, na podlagi katerih vam pošiljamo novice in obvestila.

Ekipa PASJI CENTER bo tako kot doslej tudi v prihodnje z vašimi osebnimi podatki (naslovom elektronske pošte, imenom in priimkom) ravnala z največjo skrbnostjo in ga bo uporabljala izključno z namenom pošiljanja obvestil o dogodkih in novicah.
DA

Captcha

KONTAKT

Telefon Saša Mulej: 
031 572 529

Telefon Maja Grundner: 
031 850 611

Email:
info@pasjicenter.si

KDO SMO

Saša Mulej s.p.
Tomačevo 30a
1000 Ljubljana
91791596

E-VPIS