O ŠOLI IN NAS

Pasji center je bil ustanovljen februarja 2009. Že od začetka nam je vodilo pri vseh aktivnostih kvaliteta dela in storitev, pri katerih pa je največji poudarek prav na šolanju psov.
 

NAŠ SISTEM ŠOLANJA

S šolanjem in vzgojo je priporočljivo začeti čim prej, bolje pa seveda kasneje kot nikoli, saj nas naš pes spremlja več let. Sistem izgradnje in učenja vaj je načeloma vedno enak, ne glede na starost psa, zato smo naše tečaje poenostavili in razdelili le v začetni in nadaljevalni. Seveda pa se znotraj tečaja dela z vsakim posameznim parom posebej glede na specifične značilnosti in potrebe psa in lastnika. Tako začnete v začetnem tečaju in po želji in potrebi nadaljujete v nadaljevalnem. Začetni tečaj obsega celo osnovno poslušnost in socializacijo, pri nadaljevalnem pa je poudarek na kontroli psa brez povodca. Vsebuje tudi vse vaje, potrebne za opravljanje neobveznih izpitov A in B-Bh, katera lahko opravljate preko Kinološke zveze Slovenije. Predšolski program oziroma igralne urice smo namenoma izpustili, saj se že zelo mladi psi lahko učijo vseh osnovnih vaj in to predstavlja le dodaten strošek za lastnika. Programi so zasnovani praktično in uporabno. Priporočljiva starost začetka šolanja je 3 mesece, nekateri pa so učljivi tudi že prej. Naš cilj je, da je šolanje psu in vodniku čim bolj prijazno, hkrati pa učinkovito.

NAŠI CILJI IN ŽELJE

S šolanjem pri nas želimo doseči, da bodo kužki in njihovi ljudje živeli bolje in bolj harmonično. Vodnikom želimo približati pasji svet in razmišljanje, pse pa vzgojiti v prijetne spremljevalce, ki bodo svojim ljudem v veselje in ne breme. Pogosta težava je prav neustrezen odnos vodnika do psa, ki lahko pasje vedenje, ki že tako večinoma ni v skladu s človeškimi predstavami, še poslabša. Vodnike želimo izuriti v ljubeče avtoritete, katerim bodo psi naklonjeni in jih bodo spoštovali. To bo pse naredilo zadovoljne sledilce.

ZAKAJ V PASJO ŠOLO?

Če se še vedno sprašujete, ali bi se s svojim kužkom vpisali v pasjo šolo, vam priporočamo, da se odločite ZA in to storite čim prej. Zakaj? Ker je vzgojen pes prijeten družabnik in ker je lažje vzgajati mladega psa, ki še ni razvil in utrdil motečih vedenj. Če vas je kuža prehitel in je že odrasel, pa tudi ni prepozno. Psi se, kot ljudje, učijo celo življenje. Tudi če se odločite za šolanje pri npr. treh letih, vas bo zato čakalo če okoli 7 lepših skupnih let. Vaš trud in čas, ki ga boste vložili v njegovo vzgojo, se vam bo obrestoval celo njegovo življenje. Psi radi aktivno preživljajo čas s svojimi vodniki in se radi učijo. Delo s psom je tudi odlična rekreacija in sprostitev.

KDO SMO

PASJI CENTER, OSKRBA IN ŠOLANJE PSOV, SAŠA MULEJ s.p. ,
Tomačevo 30a, 1000 Ljubljana
Davčna številka: 91791596
Matična številka: 1667939000
IBAN SI56 6100 0001 6143 378,
DELAVSKA HRANILNICA d.d. LJUBLJANA
Nismo davčni zavezanci.

KONTAKT

Telefon Saša Mulej: 
031 572 529

Telefon Maja Grundner: 
031 850 611

Email:
info@pasjicenter.si

E-VPIS