CENIK 2024

Za rodovniške kraške ovčarje in pse iz zavetišč oziroma rešenčke priznavamo 10% popust na tečajnino pri rednih skupinskih tečajih. S tem želimo po naših močeh pripomoči k ohranitvi naše edine avtohtone pasme in vzpodbuditi posvojitve in šolanje psov iz azilov in ulic.

Cenik velja od 1.1.2023. DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena Zakona o davku na dodano vrednost (nismo zavezanci za DDV).
Pridržujemo si pravico do spremembe cenika. V slednjem primeru bodo spremembe objavljene pred razpisom naslednjih tečajev.

 

Če se pri psici tekom tečaja pojavi gonitev, vodnik za ta čas, ko je moteča za druge pse, hodi sam v šolo ali prejema navodila preko elektronske pošte. V kolikor v skupini ni samca, ki bi ga gonitev motila, lahko po dogovoru z inštruktorjem tudi goneča psica nemoteno obiskuje tečaj.

V primeru nalezljive bolezni kot je na primer kužni kašelj, prav tako pes za čas kužnosti ne sme obiskovati tečaja, lahko pa ga vodnik in vaje po navodilih vadi s psom doma.

V primeru bolezni psa ali vodnika ali drugih kakršnih koli situacij, zaradi katerih je obiskovanje tečaja moteno, kot so na primer na novo nastale obveznosti, denarja ne vračamo. V takem primeru lahko poteka tečaj za določen čas preko elektronske pošte in telefonov, lahko se nadomesti izostane ure v naslednjih terminih ali v drugih skupinah po istem programu v roku enega leta od začetka tečaja, v katerega ste bili prvotno vpisani, kar je tudi zaželeno. V kolikor so naslednji tečaji prepolni, se ure nadomešča v naslednjem možnem terminu. Po dogovoru z inštruktorjem lahko, v kolikor je to mogoče glede na zasedenost tečajnih mest, tudi tekom tečaja začasno ali za stalno zamenjate skupino za drugo po istem programu. Skupine imajo omejena prosta mesta in vpis drugega tečajnika po začetku tečaja namreč ni več možen. Plačilo se izvede po končani prvi šolski uri, ko se tečajniki prepričajo, da jim način dela odgovarja.

Tečajnina ni prenosljiva na drugega psa ali lastnika, razen po izrecnem dogovoru z inštruktorjem.

V primeru situacije, zaradi katere udeležba na tekočem ali katerih koli nadaljnjih tečajih zagotovo ne bo več mogoča, obdržimo 50eur za zasedeno tečajno mesto v skupini in od preostalega sorazmeren znesek tečajnine glede na pretečene učne ure na vadišču do najave prekinitve šolanja, preostanek tečajnine pa vrnemo.

KDO SMO

PASJI CENTER, OSKRBA IN ŠOLANJE PSOV, SAŠA MULEJ s.p. ,
Tomačevo 30a, 1000 Ljubljana
Davčna številka: 91791596
Matična številka: 1667939000
IBAN SI56 6100 0001 6143 378,
DELAVSKA HRANILNICA d.d. LJUBLJANA
Nismo davčni zavezanci.

KONTAKT

Telefon Saša Mulej: 
031 572 529

Telefon Maja Grundner: 
031 850 611

Email:
info@pasjicenter.si

E-VPIS