OSTALI PROGRAMI

V tečaju ali na individualnih urah osvojeno znanje imate možnost utrjevati in nadgajevati na spodaj opisane načine. Te vam bodo omogočali tudi odpravljenje morebitnih na novo nastalih vedenjskih težav.

REKREACIJA TEČAJ
Nadgradnja in utrjevanje znanja, osvojenega v Tečaju celovite poslušnosti, obogatena z zabavnimi vajami oziroma trikci, vse to ob prijetnem druženju. 1x tedensko, 7 tednov, 2 sprehoda v urbano okolje, 85EUR

SKUPINSKI TRENINGI
Organizirani skupinski treningi, na katerih se utrjuje, obnavlja in nadgrajuje znanje, osvojeno v pasji šoli. Možnost odpravljanja na novo nastalih vedenjskih težav. Treningi potekajo na šolskih vadiščih in urbanih okoljih. Termini bodo objavljeni na spletni strani in Face Book profilu PasjaŠola PasjiCenter, prijavljeni na obveščanje pa boste prejeli obvetilo zudi na mail.  Cena enkratne udeležbe je 10 Eur.

VODENA SOCIALIZACIJA
Kontrolirano pasje druženje in trening ustreznega vedenja ob prisotnosti drugih psov. Termini bodo objavljeni na spletni strani in Face Book profilu PasjaŠola PasjiCenter, prijavljeni na obveščanje pa boste prejeli obvetilo zudi na mail.  Cena enkratne udeležbe je 10 Eur.

OBNOVITVENI SPREHODI
Skupinski sprehodi v različna urbana okolja, kjer je poudarek na vodenju in vedenju psa v različnih vsakodnevnih situacijah. Termini bodo objavljeni na spletni strani in Face Book profilu PasjaŠola PasjiCenter, prijavljeni na obveščanje pa boste prejeli obvetilo zudi na mail.  Cena enkratne udeležbe je 10 Eur.

 

 

 

KDO SMO

PASJI CENTER, OSKRBA IN ŠOLANJE PSOV, SAŠA MULEJ s.p. ,
Tomačevo 30a, 1000 Ljubljana
Davčna številka: 91791596
Matična številka: 1667939000
IBAN SI56 6100 0001 6143 378,
DELAVSKA HRANILNICA d.d. LJUBLJANA
Nismo davčni zavezanci.

KONTAKT

Telefon Saša Mulej: 
031 572 529

Telefon Maja Grundner: 
031 850 611

Email:
info@pasjicenter.si

E-VPIS