OSTALI PROGRAMI

REKREACIJA

1x tedensko 1 ura, 6 tednov, 5 sprehodov v urbana okolja
Cena: 50 EUR

Za tiste, ki končajo Nadaljevalni tečaj pa bi radi še utrjevali znanje, se ukvarjali s psom in družili z nami, jih naučili kaj novega, pa jih ne zanimajo programi kot je Rally obedience in Agility. Tu se utrjuje osvojeno znanje, nadgrajuje osnovno poslušnost, dodatno odpravlja morebitne vedenjske težave. Hkrati pa se uči tudi zabavne vaje oz trikce in premaguje ovire. Koristna zabava ali rekreacija. V ceno je že všteta tudi Kartica ugodnosti, kar vam omogoča koriščenje določenih popustov do konca tekočega leta. Za več informacij KLIKNI TUKAJ.

AGILITY

2x tedensko 1 uro, 10 tednov
Cena: Začetni tečaj Agilityja 150 EUR;
Nadaljevalni tečaj Agilityja: 140 EUR

Agility upravičeno velja za najbolj atraktivno, dinamično in zabavno kinološko disciplino. Priljubljenost veča dejstvo, da je primeren za praktično vse pse. V agilityju uživajo tako pasemski psi kot tudi mešančki, ne glede na velikost. Tudi vodniki so zelo različni. Od otrok do upokojencev.
Večina se za agility odloči zavoljo želje po aktivnemu in zabavnemu preživljanju skupnega prostega časa s psom. In zabave in veselja res ne manjka. Psi obožujejo tek, izzive, premagovanje ovir in kvalitetno druženje z vodnikom. Se pa za agy odločijo tudi ljudje z tekmovalnimi ambicijami. Za vse pa velja enako; vzgoja odličnega agilitaškega psa se začne zgodaj. Daleč od pravih agy ovir. Priporočljivo je predhodno obiskovanje tečaja male šole. Pri agilityju je namreč priporočljiva dobra navezava med psom in vodnikom, poslušnost in vodljivost psa. Tečaj male šole nudi ustrezno predznanje, s povdarkom na pravilni igri, ki je pomembna za izgradnjo navezave in usmerjanje pasjega nagona po plenu. Dobrodošlo je vsakodnevno ukvarjanje s psom. Veliko igre in učenja različnih vaj, ki vspodbujajo natančnost in hitrost. Vaje, ki nudijo veliko zabave in so izredno uporabne pri kasnejših treningih agilityja so vrtljaji, pošiljanje psa okrog predmetov ( drevesa, palice, …), stoja na predmetih s prednjimi ali zadnjimi tacami( stol, klop, stopnice…) Utrjene tovrstne vaje omogočajo hitrejši napredek učenja med ovirami. Zato v začetnem tečaju agilityja, poleg spoznavanja ovir, psa učimo mnoge druge stvari. Sicer pa ovire, kot so skoki, daljinec in tunel psi osvojijo hitro. Most, palisada, gugalnica in predvsem slalom, pa zahtevajo postopnost učenja, konstanten trening in potrpežljivost. In, ko pes osvoji vse posamezne ovire se začne združevanje v bolj ali manj dolge ter različno zahtevne t.i. parkurje. Hitrost in natančnost premagovanja parkurjev je odvisna od sinhronizacije sposobnosti psa in spretnosti vodenja.
Torej, pot je dolga, vendar zabavna in atraktivna. Ko pes zna že mnogo, vodnik ugotovi, da se zanj učenje šele začenja.

RALLY OBEDIENCE

1x tedensko 1 uro, 10 tednov
Cena: Začetni tečaj Rally obedienca: 135 EUR;
Nadaljevalni tečaj Rally obedienca: 125 EUR

Program je namenjen vsem, ki so končali tečaj osnovne šole oz po dogovoru po mali šoli . Primeren je za vse pse in lastnike. Je hkrati dovolj enostaven in zanimiv za vodnika in psa. Ohranja in utrjuje osvojeno osnovno poslušnost, katero se nadgradi in obogati z zabavnejšimi vajami, obsega tudi elemente agilityja oziroma premagovanja ovir. V tečaju vodniki in psi delajo skozi celo uro in ne čakajo na vrsto za delo s svojim psom. RO lahko trenirate tudi sami, saj ni odvisen od vadišča in ovir. Program je zelo zabaven in predstavlja enkratno rekreacijo. Potekal bo v Ljubljani. Za podrobnejši opis klikni TUKAJ . Po dogovoru je možna kombinacija osnovne šole 1x tedensko in rally obedienca 1x tedensko. V slednjem primeru se plača polovica osnovne šole in celotna tečajnina rally obedienca.
Tečaj obsega najmanj 10 praktičnih ur. V ceno je že všteta tudi Kartica ugodnosti, kar vam omogoča koriščenje določenih popustov do konca tekočega leta. Za več informacij KLIKNI TUKAJ.

KDO SMO

PASJI CENTER, OSKRBA IN ŠOLANJE PSOV, SAŠA MULEJ s.p. ,
Tomačevo 30a, 1000 Ljubljana
Davčna številka: 91791596
Matična številka: 1667939000
IBAN SI56 6100 0001 6143 378,
DELAVSKA HRANILNICA d.d. LJUBLJANA
Nismo davčni zavezanci.

KONTAKT

Telefon Saša Mulej: 
031 572 529

Telefon Maja Grundner: 
031 850 611

Email:
info@pasjicenter.si

E-VPIS