OSTALI PROGRAMI

REKREACIJA LJUBLJANA

1x tedensko cca 1 ura, 6 tednov, 5 sprehodov v urbana okolja
Cena: 95 EUR

Program vsebuje vsebine iz treh kinoloških disciplin, in sicer Rally obedience, Agility in triki. Vsebino programa sproti prilagajamo predhodnemu znanju in željam tečajnikov. Cilj programa je, kot že ime samo pove, rekreativne narave, pri čemer je cilj spoznati omenjene kinološke discipline in se s psom ukvarjati ter zabavati. V program se lahko vpišete po končanem Nadaljevalnem tečaju, ob zadovoljivem znanju pa po dogovoru z inštruktorjem lahko tudi po zaključenem Začetnem tečaju.

Naj na kratko opišemo posamezno disciplino:

  1. Agility je zelo dinamična kinološka disciplina, ki je primerna za vse, ki si želijo aktivno preživeti čas s svojim psom. Vodnik skupaj s psom teče mimo ovir, pri čemer s slušnimi in vidnimi ukazi usmerja psa. Pomembni sta predvsem hitrost in natančnost tako psa kot tudi vodnika. Sodelujejo lahko psi vseh pasem in vodniki vseh starosti. S treningi lahko začnemo, ko je pes star okoli 1 leta, pred tem pa je priporočljivo psa naučiti poslušnosti, vodljivosti, mu spodbujati željo po igri in navezati čim boljši stik med psom in vodnikom.

                         

  1. Rally obedience je športna disciplina, kjer vodnik in pes opravljata predpisane naloge, ki obsegajo vaje v gibanju (izvajanje krogov, osmic, slalom itd) , na mestu (sedi, prostor, stoj) in premagovanje ovir (tunel, hop). Rally obedience je namenjen vsem psom in vodnikom, ki si želijo obnoviti in nadgraditi poslušnost in vodljivost psa.

  1. Triki so zelo zabaven način preživljanja časa s psom, kjer poleg učenja novih veščin med psom in vodnikom krepimo vez. Za učenje ne potrebujemo posebne opreme, trike lahko izvajamo kjerkoli in z vsakim psom, tudi starejšim. Izvajanje trikov ohranja psihično kot tudi fizično stanje psa, predvsem pa je zabavno za psa in lastnika.

 

REKREACIJA GROSUPLJE

1x tedensko 1 ura, 6 tednov, 5 sprehodov v urbana okolja
Cena: 50 EUR

Za tiste, ki končajo Nadaljevalni tečaj pa bi radi še utrjevali znanje, se ukvarjali s psom in družili z nami, jih naučili kaj novega, pa jih ne zanimajo programi kot je Rally obedience in Agility. Tu se utrjuje osvojeno znanje, nadgrajuje osnovno poslušnost, dodatno odpravlja morebitne vedenjske težave. Hkrati pa se uči tudi zabavne vaje oz trikce in premaguje ovire. Koristna zabava ali rekreacija. V ceno je že všteta tudi Kartica ugodnosti, kar vam omogoča koriščenje določenih popustov do konca tekočega leta. Za več informacij KLIKNI TUKAJ.

 

KDO SMO

PASJI CENTER, OSKRBA IN ŠOLANJE PSOV, SAŠA MULEJ s.p. ,
Tomačevo 30a, 1000 Ljubljana
Davčna številka: 91791596
Matična številka: 1667939000
IBAN SI56 6100 0001 6143 378,
DELAVSKA HRANILNICA d.d. LJUBLJANA
Nismo davčni zavezanci.

KONTAKT

Telefon Saša Mulej: 
031 572 529

Telefon Maja Grundner: 
031 850 611

Email:
info@pasjicenter.si

E-VPIS