INDIVIDUALNO ŠOLANJE

 

INDIVIDUALNO ŠOLANJE

Individualno šolanje je primerno za pse s težavami, ki zahtevajo posebno pozornost ali šolanje v posebnih okoliščinah  oziroma za tiste vodnike (lastnike), katerim ta način dela enostavno bolj ustreza, tiste ki ste zamudili začetek tečajev ali nimate možnosti obiskovati tečajev ob rednih terminih. V kolikor bi se želeli posvetiti le določeni težavi in ne celostnemu šolanju, je mogoče ta način pravi tudi za vas.

Po individualnem šolanju je možen vpis v skupinski nadaljevalni tečaj.

Termin se določi v dogovoru z lastnikom. Prav tako se dogovori za mesto srečanja. Pri obojem se po potrebi upošteva izpolnjevanje pogojev za odpravljanje vedenjskih težav.  Eno srečanje je dolgo približno 1 šolsko uro oziroma cca 45 minut.

Možno je delo z vodnikom in psom, kar je tudi najbolj priporočljivo. Inštruktor lahko dela le s psom, kar je uporabno predvsem, ko vodnik ni sposoben šolanja, bodisi zaradi invalidnosti, bolezni, neugodne starosti, lahko pa tudi le pomanjkanja časa. Možna pa je tudi (pre)vzgoja z bivanjem psa tekom šolanja pri nas, kar navadno traja od 14 dni do enega meseca. V kolikor je navajen bivanja v pesjaku, je tudi pri nas v pesjaku, drugače pa živi z nami v hiši in na vrtu. Vse se v naprej dogovori z lastnikom. Zadnja dva pristopa bosta vseeno zahtevala nekaj truda tudi od vas, saj si mora vsak pri psu zgraditi spoštovanje in naklonjenost, zaradi česa bo poslušen in ubogljiv, hkrati pa sproščen in zadovoljen. Tako bo na novo osvojeno znanje pes izkazoval tudi pri vas. Opcij je veliko, vse je odvisno od vaših želja, potreb šolanja in dogovora.

Individualne ure so možne v Ljubljani in bližnji okolici.

REZERVACIJA & CENA


Cena:
35 Eur/cca 1 uro

Za opcijo šolanja z bivanjem psa pri nas pa po dogovoru.

Pokličite 031 572 529 Saša ali 031 850 611 Maja ali nam pišite na info@pasjicenter.si in se dogovorite za termin.

KDO SMO

PASJI CENTER, OSKRBA IN ŠOLANJE PSOV, SAŠA MULEJ s.p. ,
Tomačevo 30a, 1000 Ljubljana
Davčna številka: 91791596
Matična številka: 1667939000
IBAN SI56 6100 0001 6143 378,
DELAVSKA HRANILNICA d.d. LJUBLJANA
Nismo davčni zavezanci.

KONTAKT

Telefon Saša Mulej: 
031 572 529

Telefon Maja Grundner: 
031 850 611

Email:
info@pasjicenter.si

E-VPIS