UPORABA PIŠKOTKOV & PRAVNO OBVESTILO

Pravno obvestilo

Pogoji uporabe spletnega mesta www.pasjašola.si in www.pasjicenter.si

Izjava o sprejemljivosti

To spletno mesto je za vas pripravilo podjetje PASJI CENTER, Oskrba in šolanje psov, Saša Mulej s.p., Tomačevo 30a, 1000 Ljubljana. Namen spletnega mesta Masivna Pasivna je obveščanje in seznanjanje širše javnosti o dejavnostih podjetja ter drugih koristnih informacijah za lastnike psov. Z vstopom na to spletno mesto vsakdo, brez omejitev in zadržkov, sprejema ta pravna obvestila.

 

Avtorske pravice / blagovne znamke

Spletno mesto je intelektualna lastnina podjetja PASJI CENTER, Oskrba in šolanje psov, Saša Mulej s.p.. Vse informacije, podatki, produkti in opisi storitev ter druga vsebina ki je na voljo na spletnem mestu, so zaščiteni z avtorskimi pravicami industrijske in intelektualne lastnine. Informacije, besedila, slike ali druge grafične elemente, ki jih najdete na spletnem mestu, lahko uporabite izključno za svojo osebno, nekomercialno rabo.

Uporabniki ne smejo spreminjati, kopirati, distribuirati, prenašati, prikazovati, objavljati, prodajati, licencirati, preoblikovati v izvedene produkte ali uporabljati katere koli vsebine, ki so dostopne na spletnem mestu ali prek njega, za komercialne ali javne namene.

Slike oseb, predmetov, krajev in druge slike, prikazane na spletnem portalu, so ali last podjetja PASJI CENTER, Oskrba in šolanje psov, Saša Mulej s.p. ali objavljene z dovoljenjem lastnika. Kakršna koli uporaba teh slik, brez pisnega dovoljenja lastnika, je prepovedana. Vsaka nepooblaščena uporaba teh slik predstavlja kršitev avtorskih pravic ali drugih pravic intelektualne lastnine ali predpisov o varstvu osebnih podatkov.

Vse blagovne znamke, logotipi in storitvene, ki so prikazani na tej strani, so last podjetja PASJI CENTER, Oskrba in šolanje psov, Saša Mulej s.p. ali tretje stranke. Njihova uporaba, trajen prenos na zasebni podatkovni vir, kopiranje ali distribucija na kakršen koli način brez pisnega dovoljenja podjetja PASJI CENTER, Oskrba in šolanje psov, Saša Mulej s.p. ali tretje stranke, glede na posamezni primer, je prepovedana.

 

Vsebina

Vse vsebine, ki se nahajajo na spletnem mestu so informativnega značaja in so namenjene predvsem informiranju. Lastnik spletnega mesta se obvezuje, da bo storil vse, kar je v njegovi moči, da bodo objavljeni podatki resnični, zanesljivi in kakovostni. S tem pa ne odgovarja za morebitne vsebinske napake in za zamude ter pomanjkljivosti pri vnašanju ažurnih podatkov. Lastnik spletnega mesta si pridržuje pravico, da kadarkoli in brez predhodnega obvestila spreminja vsebine, specifikacije in razpoložljivost izdelkov.

 

Cene izdelkov

Vse cene navedene na tem spletnem mestu so informativne narave. Praviloma veljajo za aktualne vpise v tečaje. Cene individualnega šolanja se lahko spreminjajo glede na oddaljenost, izjemoma tudi za zahtevnost šolanja.

 

Uporaba piškotkov

Spremenjeni Zakon o elektronskih komunikacijah (Uradni list št. 109/2012; v nadaljevanju ZEKom-1), ki je začel veljati v začetku leta 2013, je prinesel nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika.

Kaj so piškotki?

Piškotek je majhna tekstovna datoteka, ki se prenese na računalnik.Sam piškotek ne vsebuje ali zbira informacij. Če pa ga prebere strežnik skupaj s spletnim brskalnikom, je to lahko spletnemu mestu v pomoč pri izvajanju uporabniku prijaznejših storitev. Poskrbijo tudi, da si spletne strani zapomnijo vaša gesla, omogočajo napredne načine oglaševanja in uporabo Google Analytics.

Piškotke uporabljamo za:

1. Analitične namene – spremljamo vedenje uporabnikov, zato da lahko izboljšamo delovanje strani.
2. Vaše preference – da si zapomnimo, kako želite, da vam deluje naša stran.
3. Družabna omrežja – Facebook, Twitter in ostala družabna omrežja vas morajo poznati, da lahko pravilno delujejo.

Piškotki, ki jih uporabljamo na tej strani sledijo smernicam:

Informacijske pooblaščenke RS (PDF)

Upravljalec piškotkov Saša Mulej s.p.

 

Osebni podatki/uporabniški podatki

Podatke, ki jih lastniku spletnega mesta posredujete preko spletnih strani, bo uporabil izključno za namen izpeljave dejavnosti pasje šole oziroma podjetja. V skladu z naravo takšnih informacij podjetje PASJI CENTER, Oskrba in šolanje psov, Saša Mulej s.p., skuša po svojih najboljših močeh zagotavljati varno zbiranje, prenos in shranjevanje osebnih podatkov. Lastnik spletnega mesta vaših osebnih podatkov ne bo posredoval tretjim pravnim ali fizičnim osebam. Kadarkoli lahko uveljavljate pravico do dostopa, do popravka ali preklica dovoljenja za uporabo svojih osebnih podatkov.

Lastnik spletnega mesta upošteva naravo interneta kot medija, preko katerega lahko posamezniki posredujejo povratne informacije ali druge podatke v zvezi s spletnim mestom. Lastnik spletnega mesta si bo po svojih najboljših močeh prizadeval, da bodo tako posredovani podatki in povratne informacije, če bodo primerne in uporabne, tudi upoštevane. Lastnik spletnega mesta ne prevzema nikakršne odgovornosti v zvezi z vsakršnimi, s strani uporabnika posredovanimi podatki, in si pridržuje pravico, da kakršnekoli takšne podatke odstrani iz svojih baz brez obrazložitve ali predhodnega obvestila.

 

E-novice, povpraševanja in privolitve, ki se nanašajo na prejemanje e-novic in oddajo povpraševanja

V PASJEM CENTRU (PASJI CENTER, Oskrba in šolanje psov, Saša Mulej s.p., Tomačevo 30a, 1000 Ljubljana) sledimo načelom transparentnosti in skrbnega ravnanja z osebnimi podatki v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (angl. General Data Protection Regulation – GDPR; v nadaljevanju uredba) – link na http://eur-lex.europa.eu/legal-content/SL/TXT/?uri=uriserv:OJ.L_.2016.119.01.0001.01.SLV in Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Link na https://zakonodaja.com/zakon/zvop-1

Vse informacije o upravljanju posameznih privolitev najdete v nadaljevanju.

S prijavo v tečaje ali na individualno šolanje v pasji šoli v organizaciji PASJEGA CENTRA ( PASJI CENTER, Oskrba in šolanje psov, Saša Mulej s.p. ) ter izpolnitvijo obrazca za prijavo na prejemanje PASJI CENTER e-novic o aktualnih in novih dejavnostih in novicah, ugodnostih ter dogodkih, katerih organizator je podjetje PASJI CENTER, Oskrba in šolanje psov, Saša Mulej s.p., ali katerih organizator je druga pravna oseba, ki nagradno igro ali akcijo z ugodnostmi organizira v sodelovanju z PASJI CENTER, Oskrba in šolanje psov, Saša Mulej s.p., se uporabnik strinja s posredovanjem podatkov, ki v skladu z zakonodajo veljajo za osebne podatke.

V primeru prijave v storitve pasje šole so to: ime in priimek, naslov, telefonska številka, e-pošta, enaki podatki morebitne mladoletne osebe, katerega starš oziroma skrbnik ste in osnovni podatki o vašem psu in IP naslov naprave, s katere se prijavljate oziroma vpisujete.

V primeru prijave na e novice so to: e-pošta in IP naslov naprave, s katere se obiskovalec prijavlja na e-novice.

Ob prijavi se ima uporabnik možnost strinjati z uporabo osebnih podatkov v naslednje namene:

[1] (OBVEZNO) Privolitev za prejemanje PASJI CENTER novic o aktualnih dogodkih, ugodnostih in drugih zanimivostih velja do preklica in obsega:

 • uporabo podatkov za pošiljanje rednih e-novic o aktualnih dogodkih podjetja PASJI CENTER, Oskrba in šolanje psov, Saša Mulej s.p.; v večji meri se obvešča o razpisih novih tečajev in vsakoletnem pikniku pasje šole
 • uporabo podatkov za občasno pošiljanje ostalih vsebin, kot so obvestila o posebnih ugodnostih in podobno
 • izvoz, hrambo in obdelavo podatkov v orodju za marketinško avtomatizacijo, ki nam bo v prihodnje omogočala pošiljanje teh novičk
 • obdelavo podatkov s psevdonimizacijo (tako, da jih ni mogoče pripisati specifičnemu posamezniku)
 • Izvoz, hramba in obdelava podatkov trenutno ročno in v morebitnem orodju za marketinško avtomatizacijo v prihodnosti, z namenom omogočanja  kontinuiranega spremljanja vaših aktivnosti na straneh www.pasjašola.si in www.pasjicenter.si, izvajanja naročenih storitev, kontaktiranja, povezanega z vašimi aktivnostmi na straneh pasjicenter.si in www.pasjašola.si, ter agregirane in anonimizirane analize uporabe zgoraj omenjenih spletnih strani in tamkajšnjih vsebin.
 • Vsi osebni podatki se uporabljajo izključno za namene izvajanja naših storitev, anonimizirane analize ter optimizacijo našega poslovanja in niso dostopni javnosti, razen v primeru, ko nam uporabnik to izrecno dovoljuje s posebno privolitvijo za takšne namene.

VAŠE PRAVICE NA PODLAGI DANIH PRIVOLITEV

Posameznik lahko od upravljavca osebnih podatkov kadarkoli zahteva, da stalno ali začasno preneha z uporabo njegovih osebnih podatkov v prej navedene namene. Takšno zahtevo lahko kadarkoli naslovi na e-naslov info@pasjicenter.si in navede, katere privolitve želi preklicati.

Poleg tega ima tudi naslednje pravice:

 • pravico do dostopa do svojih osebnih podatkov, ki so bili zbrani v povezavi z njim, pri čemer lahko upravljavec uporabi vsa razumna sredstva za preverjanje istovetnosti posameznika, čigar so osebni podatki, posebej v primeru spletnih storitev in spletnih identifikatorjev
 • pravico do popravka netočnih podatkov, zbranih v povezavi z njim, pri čemer lahko upravljavec uporabi vsa razumna sredstva za preverjanje istovetnosti posameznika, čigar so osebni podatki, posebej v primeru spletnih storitev in spletnih identifikatorjev
 • pravico do »pozabe«, torej izbrisa vseh podatkov, če so izpolnjeni pogoji iz 17. člena Splošne uredbe o varstvu osebnih podatkov link na http://eur-lex.europa.eu/legal-content/SL/TXT/?uri=uriserv:OJ.L_.2016.119.01.0001.01.SLV
 • pravico do prenehanja uporabe osebnih podatkov za namene neposrednega trženja, vključno s profiliranjem
 • pravico do avtonomnega odločanja o uporabi osebnih podatkov, ki temelji na avtomatizirani obdelavi
 • pravico do vložitve pritožbe proti upravljavcu osebnih podatkov pri nadzornem organu, če meni, da obdelava njegovih osebnih podatkov krši Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov link na http://eur-lex.europa.eu/legal-content/SL/TXT/?uri=uriserv:OJ.L_.2016.119.01.0001.01.SLV

POSTOPEK UVELJAVLJANJA PRAVIC

Uporabnik/ca je s podpisom privolitve seznanjen/a, da lahko vse zgoraj navedene zahteve, ki se tičejo uveljavljanja pravic v zvezi z osebnimi podatki, naslovi v pisni obliki na upravljavca na e-naslov info@pasjicenter.si.

Seznanjen/na je tudi, da lahko upravljavec za potrebe zanesljive identifikacije v primeru uveljavljanja pravic v zvezi z osebnimi podatki od uporabnika PASJI CENTER storitev zahteva dodatne podatke, ukrepanje pa lahko zavrne le v primeru, da dokaže, da me ne more zanesljivo identificirati.

Seznanjen/na je tudi, da mora upravljavec na zahtevo, s katero uveljavlja svoje pravice v zvezi z zgoraj navedenimi osebnimi podatki, odgovoriti brez nepotrebnega odlašanja in najpozneje v enem mesecu od prejema zahteve.

 

Hiperpovezave

Spletno mesto lahko vsebuje povezave na druga spletna mesta, ki so povsem neodvisna od tega spletnega mesta. Lastnik nikakor ne jamči za točnost, popolnost ali verodostojnost informacij, vsebovanih v vsakršnih takšnih povezavah ali na drugih spletnih mestih. Do takšnih spletnih mest dostopate na lastno odgovornost.

 

Omejitev odgovornosti

Lastnik spletnega mesta izrecno zavrača vsakršno odgovornost za kakršnokoli neposredno, posredno, slučajno, posledično ali drugo škodo, ki je nastala kot posledica uporabe spletnega mesta, med drugim tudi za kakršnokoli izgubo ali škodo, nastalo kot posledica delovanja računalniških virusov ali vašega zanašanja na informacije, pridobljene preko spletnega mesta.

 

Objava sprememb

Vsaka sprememba pravnih obvestil bo objavljena na tej strani in na drugih ustreznih mestih.

 

Kontakt

PASJI CENTER, Oskrba in šolanje psov, Saša Mulej s.p., Tomačevo 30a, 1000 Ljubljana;  info@pasjicenter.si; www.pasjicenter.si l www.pasjašola.si

 

KONTAKT

Telefon Saša Mulej: 
031 572 529

Telefon Maja Grundner: 
031 850 611

Email:
info@pasjicenter.si

KDO SMO

Saša Mulej s.p.
Tomačevo 30a
1000 Ljubljana
91791596

E-VPIS