NADALJEVALNI TEČAJ

Nadaljevalni tečaj vzgoje in šolanja psov ter odpravljanja neželenih vedenj

Na voljo le še februarja 2020 v Grosuplju in marca 2020 v Ljubljani za vse tiste, ki ste pri nas že opravili Začeni tečaj in bi radi nadgradili svoje znanje.

2x tedensko 1 ura, 6 tednov, dodatno 5 sprehodov v urbana okolja
Cena: 185 EUR

Tečaj je ustrezen za vse s končanim začetnim tečajem oziroma predhodno osvojenim znanjem, ki je enakovreden tistemu iz našega začetnega tečaja. Poudarek je na popolni kontroli psa, tudi brez povodca.

Šolski program vaj:

  • vaja sem od in mimo psu zanimivih elementov kot so igrače, hrana, drugi psi ter ustavljanje in priklic psa, ko je ta že na poti do na primer drugih psov
  • vaja sem iz igre z drugimi psi
  • vaja sem na daljši razdalji
  • ignoriranje hrane in ostalih elementov na tleh in ukaz ne oziroma fuj
  • hoja ob vodniku brez povodca
  • utrjevanje vaj sedi in lezi tudi v situaciji, ko mimo šibajo igrače in drugi psi
  • držanje položajev sedi in lezi ob že navedenih motečih dejavnikih, ko je vodnik izven vidnega polja psa
  • odlaganje psa, v vsakdanu bolj znano kot čakanje psa na lastnika, ki se vrača na primer iz trgovine
  • ustrezna nemoteča reakcija psa ob srečanju z drugimi ljudmi in psi
  • itd.

Program obsega tudi vaje, potrebne za opravljanje neobveznega izpita A ali B-bh, katerega se opravlja preko Kinološke zveze Slovenije, sam tečaj pa je naravnan bolj praktično.

Obseg tečaja:

Tečaj obsega 12 učnih ur in 5 sprehodov v urbano okolje, kjer utrjujemo pridobljeno znanje v dejanskih vsakdanjih situacijah in rešujemo težave, ki se na vadišču ne pokažejo.

Za katere pse je ta program primeren?

Tečaj je namenjen psom, ki že imajo osvojeno predznanje, zato so psi ob vpisu večinoma stari vsaj 5 mesecev, ponavadi več. V kolikor je pes tako mlad, se mu vaje po potrebi prilagodi (večinoma gre tu le za dolžino izvajanja vaj), za kar da navodila inštruktor na tečaju. Za vpis v nadaljevalni tečaj je obvezno predhodno obiskovanje našega Začetnega tečaja oziroma enakovredno znanje. V kolikor niste prepričani, če ima vaš pes dovolj predznanja, nas pokličite in skupaj bomo prišli do ugotovitve in ustrezne rešitve. Tečaj je primeren za vse pasme in njihove kombinacije.

Kdo lahko vodi psa na tečaju?

Najlažje bi bilo, če bi v tečaj hodil le tisti, katerega pes že tako najbolj upošteva, vendar pri nas želimo, da je šolanje čim bolj realno in uporabno. Ker večina psov živi v veččlanskih gospodinjstvih, vas lahko na tečaj hodi tudi več, vendar naenkrat s psom dela le en vodnik. Lahko se izmenjujete, vendar si morate doma predati znanje, da ste na naslednji šolski uri na tekočem s programom. S psom na tečaju lahko dela otrok, v kolikor se pokaže za to sposoben, v nasprotnem primeru mu morajo na pomoč priskočiti starši oziroma druga odrasla oseba.

V ceno je že všteta tudi KARTICA UGODNOSTI, kar vam omogoča koriščenje določenih popustov do konca tekočega leta. Za več informacij KLIKNI TUKAJ.

KDO SMO

PASJI CENTER, OSKRBA IN ŠOLANJE PSOV, SAŠA MULEJ s.p. ,
Tomačevo 30a, 1000 Ljubljana
Davčna številka: 91791596
Matična številka: 1667939000
IBAN SI56 6100 0001 6143 378,
DELAVSKA HRANILNICA d.d. LJUBLJANA
Nismo davčni zavezanci.

KONTAKT

Telefon Saša Mulej: 
031 572 529

Telefon Maja Grundner: 
031 850 611

Email:
info@pasjicenter.si

E-VPIS